Consiliere
Servicii / Consiliere


Consiliere-ALL MUSIC

Cand vine vorba de partea de sonorizare, sau tot ce tine de echipamente pentru lumini, scena si efecte speciale, avem posibilitatea sa va oferim cele mai bune solutii din acest domeniu.

Pentru ca suntem specializati pentru inchirierea de echipamente, avem cunostinte legate de dispozitivele de acest gen, suntem in masura sa va recomandam anumite tipuri de aparate sau accesorii in functie de cerintele dumneavoastra, tipul si amploarea evenimentului pe care doriti sa il organizati.

Prin serviciile de consiliere in organizarea de evenimente, ne adresam tuturor persoanelor, fizice si juridice deopatriva, care au nevoie de ajutor pentru sonorizarea evenimentului in cauza si nu numai. Fie ca e vorba de nunti, botezuri, concerte, inaugurari, manifestari culturale, prezentari, evenimente modene sau de tip corporate, petreceri aniversare sau petreceri private, va stam la dispozitie cu cele mai performante dispozitive audio, lumini, scenotehnica si efecte speciale, pentru ca evenimentul cu pricina sa fie un real succes.

De asemenea, asiguram montajul, configurarea si respectiv punerea in functiune a echipamentelor mentionate.