Video / Multimedia
Echipamente / Video / Multimedia


All Music pune la dispozitie clientilor sai servicii de inchiriere pentru o gama variata de echipamente, printre care si cele video. Dispozitivele sunt destinate unor evenimente dintre cele mai diverse, de la nunti, lansari, expozitii si inaugurari, pana la conferinte, seminarii sau evenimente corporate.

In cadrul conferintelor, echipamentele video sunt ideale pentru prezentarea informatiilor intr-un mod accesibil pentru participanti, in timp ce in cazul unor nunti sau a expozitiilor de pilda, pot fi redate diverse imagini ce reflecta tema evenimentului in cauza.

All Music dispune de echipamente video profesionale, ce asigura o calitate ireprosabila a imaginii. Printre acestea, se numara: mixere video, video proiectoare, plasme, display-uri LCD, ecrane LED,  si multe altele, ce poarta marca unora dintre cei mai renumiti producatori, cum ar fi Panasonic, LG sau Philips.

Pentru toti cei care doresc organizarea "ca la carte" a unui eveniment, All Music le ofera solutii complete si eficiente pentru transformarea evenimentului in cauza intr-unul memorabil.